perjantai 16. joulukuuta 2016

Hei me viilataan

Type&Tell - novellini sekä Sirkuspoika Oliver -tarinani ovat edenneet siihen pisteeseen, että poistan jonkin sanan, lisään toisen, poistan sen, lisään alkuperäisen, poistan sen jne. Pitäisi varmaan osata antaa tekstin olla, jos sille ei enää pysty mitään antamaan. Luottoesilukijani on tällä hetkellä estynyt, joten voin vain toivoa, että tekstit ovat niin täydellisiä kuin pystyn niistä ilman ammattiapua tekemään. En silti uskalla vielä lähettää niitä - eihän sitä tiedä, jos vaikka viikon päästä hoksaan jonkin mammuttimaisen mokan. Kuten pilkun väärässä paikassa. Kauheaa!

Rikosraapaleita on kasassa tarvittava määrä, mutta ei haittaisi, jos niitä putkahtaisi vielä pari lisää. Jos ei muuten, niin saisinpa ainakin lisää päänvaivaa yrittäessäni valkata moisesta runsaudenpulasta kolme parasta kilpailuun lähetettäväksi.

Maaliskuun dekkarinovellikilpailun tekele on myös päässyt suunnitteluasteelle. Vielä vähän tarkennuksia hahmotelmaan, niin sitä voi alkaa kirjoittaa.

Mutta tällä hetkellä kiireisimmältä tuntuu yllättäen ihan muu kuin kilpailuprojekti. Lasten fantasiaromaanini pitäisi saada parissa viikossa siihen kuntoon, että sen voi lähettää tammikuun kirjoitusleiriläisten hampaisiin. Ideaali olisi, että saisin ensimmäisen version valmiiksi, mutta saa nähdä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti