sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Joulukuun saldo ja kilpailutekstien kohtalo

Hyvää uutta vuotta!

Joulukuussa osallistuin kaikkiin haluamiini kirjoituskilpailuihin. Sirkuspoika Oliver -tarinan nimen keksiminen meni viime hetkille, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen. Myös rikosraapaleet onnistuivat ja valitsin mielestäni oikeat mininovellit kisaan. T&T-kilpailuunkin sain osallistuttua, mutta nimen keksiminen tarinalle oli työn ja tuskan takana. Pähkäilin monta päivää, valitsin sen nimen joka ei ollut kenenkään mielestä kammottava - ja nyt kadun sitä. Olisi pitänyt valita se ensimmäinen ehdokas. 

Sitten vain odottelemaan. T&T:n novellikilpailun tulokset pitäisi tulla jo helmikuussa ja Sirkuspoika Oliverin 4.3., mutta rikosraapalekilpailun tulokset julkaistaan vasta kesällä.
Muut tavoitteet taas... no... Lastenfantasia edistyi kai peräti kahden sivun verran. Blogin tämän viikon päivitys meni tämän vuoden puolelle ja kirja jäi kokonaan lukematta.

Kuten ehkä huomasitte, ei kirjoituskalenterikaan ole entisellään. Aloitin bullet journalin, johon sisällytin myös kirjoittamisen. Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen ratkaisuun, koska nyt ei tarvitse plärätä monta kalenteria eri tarkoituksiin. Varsinaiset muistiinpanot ja suunnittelutyöt teen yhä toiseen vihkoon, mutta aion lisätä siihenkin sivunumerot ja sisällysluettelon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti