maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kannattiko osallistua?

Sekä Sirkuspoika Oliver -kilpailun että Type & Tellin novellikisan palkinnot menivät muille. Itselleni jäi vähän ristiriitaiset tuntemukset. Harmittaahan se, ettei pärjää, mutta toisaalta kirjoitin marras- ja joulukuussa enemmän ja tiheämmin kuin tähän astisen kirjoittajanurani aikana. Ja toisaalta taas kuppasin tarinasuoneni ilmeisen tyhjiin, koska tämän vuoden puolella en ole saanut kirjoitettua oikeastaan mitään.

Niin että kannattiko osallistua? Ehdoton ehkä. Mietin asiaa ja kerron joskus myöhemmin (jos muistan).

3 kommenttia:

 1. Hei,
  Minäkin osallistuin Sirkuspoika Oliver kirjoituskilpailuun enkä menestynyt.
  Oli kuitenkin mukava kirjoittaa tarina ja yrittää. Hieman ihmettelen voittajien valintaa, sillä Asta Ikonen (1.) ja Teija Rekola (3.) ovat molemmat jo menestyneitä kirjailijoita ja kumpikin on julkaissut useita kirjoja. Astan viimeisimmän romaanin Rakkautta rantahuvilassa on kustantanut v. 2016 Kustantamo Reuna, Sirkuspoika Oliver kilpailun lanseeraaja. Tietysti onnittelut voittajille ja varmasti asiantunteva tuomaristo on tehnyt oikeat valinnat.
  Terveisin Annamari

  VastaaPoista
 2. Tässä Annamari vielä. Tietenkään raati ei tiennyt kilpailijoiden henkilöllisyyksiä. Mietin lähinnä, mikä on useita kirjoja julkaisseiden kirjailijoiden motiivi osallistua kirjoituskilpailuihin...
  Tsemppiä sinulle kirjoittamisessa!

  VastaaPoista
 3. Annamari, olen ihmetellyt ihan samaa, että miksi julkaisseet kirjailijat osallistuvat kirjoituskilpailuihin. Kai se raha sitten houkuttelee. Ikävää vain, että uudet lupaukset (joihin totta kai luen itsenikin ;) ) eivät pääse esille.

  VastaaPoista